top of page
Webbcopy och webbsidan är ditt företags skyltfönster, marknadsförings- och säljverktyg! De flesta besökare är otåliga varelser så du har inte många sekunder på dig för att göra ett riktigt bra intryck och berätta om vad och hur du hjälper hen.

Webbsidestext

Webbsidan är ditt skyltfönster, marknadsförings- och säljverktyg!

 

Människor är otåliga varelser så du har inte många sekunder på dig att göra ett grymt första intryck och berätta om med vad och hur du hjälper kunder.

Orden är superviktiga för att skapa klarhet kring och habegär för ditt erbjudande. 

Knepigt? Jag vaskar fram dina guldklimpar i text.

Det är ofta klurigt att formulera sig med ett utifrånperspektiv (kundens), eftersom man är mitt i sin kunskap. Och som en drivna person du säkert är, vet jag också att det finns perfektionistiska drag som ställer till det för att det ska bli något överhuvudtaget kommunicerat emellanåt. 

Action before perfection brukar superentreprenören  Marie Forleo säga och hon har så rätt. 

Det här får du

Text utifrån din/företagets röst och tonalitet

 

Tydlighet så att potentiella kunder fattar exakt vad du erbjuder

 

Välskriven text med liv som väcker habegär för ditt varumärke och dina erbjudanden

Pris på offert

Hör av dig om du vill veta hur jag brukar jobba med detta och hur vi kan lägga upp vårt samarbete! 

Sagt av mina kunder

Ellinore Stenberg, visuell brand designer
på You Do You Media

Anneli är en STJÄRNA på det hon gör! Älskar hennes känsla för det skrivna ordet och hennes alldeles speciella förmåga att renodla, förfina och förtydliga.

 

Hon känner in och ser, är snabb, professionell och kvicktänkt. Jag är en kontrollmänniska och har ofta svårt att lita på hjälp utifrån men när jag behövde hjälp med att se över mina texter till hemsidan kände jag mig 100% trygg med att ta hjälp av Anneli.

 

Hon förstod snabbt mitt budskap och lyckades vässa och göra texterna precis sådär spetsiga och tydliga som jag önskade. Wow-faktor hög!

 

Vill du göra jobbet till ett sant nöje kan jag varmt rekommendera att ta Annelis hjälp. Full pott i stjärnor. 

Rio Kindbom, Släpp tyglarna
coach, utbildare, yinyogainstruktör

Anneli hjälpte mig med att se över texter till min webbplats. De var redan skrivna av mig men jag behövde någon som kunde förtydliga mitt budskap och mina kunskaper.

Hon var lyhörd inför mina önskningar och kom även med egna idéer, vilket berikade innehållet. Jag kände att jag var i trygga händer under hela processen och kommunikationen var smidig.

Nu lever jag tryggt med vetskapen om att jag har välskrivna och professionella texter på min webbplats med rätt budskap till just min målgrupp.

bottom of page