top of page

E-postmarknadsföring
- grym avkastning & minskad algoritmfrustration

Att ha din mejllista med personer som på ett eller annat sätt är intresserade av det du erbjuder guld värt. 

Varför? Ett av skälen är att (enligt flera undersökningar i både Sverige och USA) avkastningen per spenderad krona på e-postmarknadsföring är mellan 30-50 gånger. Siffrorna ska tas med en nypa salt, men de ger en tydlig fingervisning om att den här typen av marknadsföring (+ SEO) fungerar suveränt när den görs bra.

Mejl är en guldfil till de som du helst vill skapa relation med, för det är så mycket enklare att bli sedd varje gång än i t.ex. sociala medier pga att algoritmerna där ständigt förändras.

 

E-postmarknadsföringen är mark som du äger och är väldigt värdefull att ha, i kombination med arbete på den lånade i sociala medier. 

2.png

Top of mind - tip of tounge

Regelbunden kontakt med din lista, ökar chansen till att det är dig folk tänker på först när de behöver det du gör och kan. Eller att de tipsar andra om dig.

Jag hjälper dig med allt från att sätta upp e-postmarknadsföringen från grunden, till att skapa en gratis resurs (freebie) som folk kan ladda ner och därmed bli en del av din e-postlista, eller att stötta dig i att konsekvent hålla kontakten med din "lista".

 

Det är lätt hänt att just det sistnämnda "ryker" när det blir för stressigt och intensivt på annat håll i jobbet. Eller när idéerna tryter rejält.

Läs nedan om mina paket kring e-postmarknadsföring och om du undrar om något annat kring den - mejla mig (knapp längst ner)!

Det här får du

Ett automatiserat e-postmarknadsföringsekosystem på plats viket bygger din viktiga e-postlista med personer som visar intresse för det du har att erbjuda. Med det här på plats kan du sedan hålla regelbunden kontakt med dina potentiella kunder för att bygga relation och förtroende för att kunna sälja och hjälpa.

 

Exepel på paket 

Ekosystemet - engångsinvestering - 

Jag:

- sätter upp ett formulär på din webbsida för freebie och/eller anmälan direkt till ditt nyhetsbrev

 

- skapar en automatisk mejlsekvens i det e-postmarknadsföringssystem du önskar (och vet du inte vad som finns kan jag visa/ge förslag)

- skriver texterna till de automatiska mejlen

- sätter upp en enkel landningssida för din freebie inkl. text

- skapar texten till innehållet i din freebie (och enklare design om du vill) i samarbete med dig, vilken förslagsvis kan vara en pdf.  Den kopplas till den till den automatiska mejlsekvensen

- ger dig en skräddarsydd checklista som du kan använda om du själv vill ändra i mejl eller lägga till ytterligare en freebie senare

- ger dig en plan med konkreta förslag på hur du kan marknadsföra din freebie

Pris enligt överenskommelse

 

Tillägg till paketet ovan eller om du redan har ett färdigt system: löpande nyhetsbrev

Jag bollar ämnen med dig så att utskicken matchar ditt övriga innehåll och din planering i stort kring eventuella lanseringar och kampanjer.

Jag gör research när det behövs, skriver mejltexten och schemalägger utskick.

Pris enligt överenskommelse

Freebie för att bygga listan + strategi för att marknadsföra den

Jag skapar text till en freebie (och enklare design om du vill) till dig som redan har ett fungerande system för e-postmarknadsföring. Om du vill gör jag även en genomgång av din/mejlsekvens för att se om optimering av upplägg och text behövs för att den ska bli ännu bättre. 

Du får konkreta förslag på hur du kan marknadsföra din freebie för att få listan att växa snabbare.

Vi tar ett samtal om vilka dina drömkunder är och vilket mål du har med just den här nya freebien så att den tilltalar rätt personer.

Pris enligt överenskommelse

Får det lov att vara insikter och inspiration en gång
i veckan om skrivande och e-postmarknadsföring
för att nå dina idealkunder?

Tackar och vi hörs snart! PS. Kolla spamfiltret ifall att ...

bottom of page