top of page
Söker du en spökskrivare för din fackbok/non fiction-bok? Jag spökskriver den åt dig.

Spökskrivare

Spökskrivare är en tjänst för dig som har en spännande historia att berätta och/eller stor erfarenhet inom ett område, som du tror att andra skulle ha glädje av att få ta del av i bokform. Och känslan av att lämna ett avtryck på det här sättet delar du med många.

 

Problemet är att du inte har tid, kan eller vill skriva boken själv eftersom du är upptagen med att driva din business. Och fritiden är mer värd att tillbringa med familj, vänner och återhämtning. 

Jag skriver boken i samarbete med dig, genom att göra intervjuer och gå igenom eventuellt material du lämnar över. Medan du fortsätter att jobba med ditt skriver jag boken vars omslag kommer prydas med ditt namn.

 

Jag som spökskrivare syns inte överhuvudtaget och du äger boken och alla framtida intäkter den drar in.

Vaför är jag lämpad att skriva din bok?

Jag är:

... författare till fyra romaner med kunskap i och förståelse för hantverket och skrivprocessen (www.forfattaranneli.se) samt inblick i bokbranschen. I början av ett eget non fiction-bokprojekt 2023.

... innehållsskribent som är van vid att jobba med att hitta företags och entreprenörers röst, ton och stil

 

... frilansjournalist som intervjuar och formulerar kärnfulla texter mot deadlines.

 

 

Om du är intresserad av att veta mer om hur det här kan gå till, skickar jag information om hur vi kan lägga upp ditt bokprojekt, inklusive prisförslag. 

bottom of page