Tre ord. Tre viktiga ord.

Uppdaterat: 7 nov. 2019

Värdeord. Låter det inte skittråkigt och fyrkantigt och alldeles, alldeles ... dötrist?


Igår lyssnade jag på en av mina favoritpoddar - Sunshinepodden - i vilken Anna Moore var gäst. Hon är expert på att hjälpa människor och företag med varumärkesbyggande.


Samtalet kretsade kring just vad personligt varumärke är och hur man kan tänka kring det. Snart nog dök det upp - värdeord. Jag fick en helt annan feeling för det än att det är skittråkigt, fyrkantigt och alldeles dötrist.


Anna har skapat en modell för hur du och jag kan stärka våra personliga och våra företags varumärken och ett av stegen är just värdeord. Tre stycken som uttrycker kärnan i det budskap du vill kommunicera, ditt sätt att vara och att driva din verksamhet på. Det som är viktigt för dig.


Mycket tänkvärt. Jag har tänkt och känt efter och identifierat mina ord som jag (just nu) lever efter både privat och yrkesmässigt.Äkthet. Hållbarhet. Generositet.Hur känner du inför värdeord? Har du några?So long!


/Anneli

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Varför väljer jag att starta en verksamhet som virtuell assistent? De senaste tio åren har jag jobbat på Kronofogdemyndigheten och på förvaltningsdomstol. Mina tjänster har innehållit administration,

Gud vad spännande det låter! Men ... vad gör en virtuell assistent? Frågan har poppat upp i snitt varannan dag sedan jag slutade vara hemlig med vad jag ska göra som egen företagare. Jag förstår det f