Lobbyjobba!

En av flera anledningar till att jag startade mitt företag var behovet av möjligheten att kunna styra var jag jobbar. Under alla år som anställd har jag varit bunden till arbetsgivarnas lokaler, som nästan uteslutande har inneburit öppna kontorslandskap. Bra ibland och raka motsatsen ganska ofta för mig. Låt oss säga att viss avundsjuka har pyrt i mig beträffande personer som kunnat jobba hemifrån, på café, bibliotek, tåg ... De som haft lyxen att styra var de känner sig mest kreativa, produktiva och effektiva.


Äntligen har jag sett till att bli "en av dem" och igår testade jag för andra gången i höst att lobbyjobba på hotell! För mig är det nytt men har förstått att det är vanligt. Hotellkedjan Scandic uppmuntrar till och med till att jobba i deras lobbys och så här står det på deras hemsida (obs - inte sponsrad):


"Lobbyjobba på Scandic

Ibland är det skönt att ge kontoret nobben och fokusera på sin grej i en avspänd och inspirerande miljö. Vår dörr står alltid öppen för dig som vill jobba eller plugga i våra hotellobbys. Välkommen in!"


Jag valde Haymarket by Scandic (vid Hötorget) och vilken tjusig och härlig plats! Dit kommer jag garanterat att återvända när jag är i Stockholm och behöver en lagom sorlande plats att arbeta på i några timmar.

Var och hur trivs du bäst att jobba? Brukar du lobbyjobba eller är du sugen på att testa?


Ha en fin tisdag!


/Anneli

40 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla