top of page
Bunt tidningar

Portfolio

Här finns mina böcker och ett urval av mina publicerade artiklar.

Favoritämnena att skriva om är rymd, psykologi, inspirerande människor, entreprenörskap och hållbarhet. 

IMG_20220731_190520.jpg
Amelia

Svenska kvinnor i rymdbranschen: Karin Nilsdotter, VD för Spaceport Sweden, och Mia Kleregård, Head of Transformation, på Swedish Space Corporation. Publicering i samband med internationella kvinnodagen i Amelia samt online hos Expressen.

Modern psykologi

Artikel utifrån vetenskap och intervju med professor Peter Gärdenfors, entreprenör Carina Sunding och aspirerande författare Soile Lundqvist om plötsliga insikter som uppstår till exempel i duschen. Publicering i Modern Psykologi (pdf i nytt fönster).

IMG_20220731_191320.jpg
Share from Pixlr.jpg
Personal & Ledarskap

Intervju med överpsykologen och forskaren Kerstin Wentz som genomfört en studie om "job crafting" i högre ålder. Den pekar på att yrkesvägledning mitt i livet vore en bra idé för ett mer meningsfullt och hälsosamt yrkesliv och för större verksamhetsvinster. Tidningen Personal & Ledarskap.

Året Runt

Intervju med linedance-kursledaren Carina Edin som hittade dansen efter en allvarlig fallolycka för många år sedan. Linedance blev hennes rehabträning och en stor källa till glädje som kom för att stanna. Även nybörjaren Anki Fejes berättar om det positiva dansen ger henne.

Linedance blev min räddning, berättar Carina Edin på bilden
Alva Bergmanserien komplett.jpg
Mina romaner

Alva Bergman-serien - humoristisk feelgood:

Fritt fall, Stormsteg och Solkurvor

Tända stjärnor - en roman om vänskap, familj, kärlek och om den stora drömmen att bli astronaut i Europa.

Läs mer på www.forfattaranneli.se

bottom of page